JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Monday, January 25, 2010

Gath wif Diddy & Casa




Mmg dah lama sgt kami geng2 casa x buat gath...
Almaklumlah diddy sibuk ngan kerjaya dia & kami2 geng casa pun sama
jd sebelum Diddy menjadi seorg suami, kami pun plan buat gath ngan semua geng2  casa
tempat biasa kami kalau time gath biasalah..umah kak INC...Tima kasih tuan umah :)
cuma kali nie lokasi dah berubah, sbb tuan umah dah berpindah..
jd dpt lah kitrog gi umah baru tuan rumah...:)

cam biasalah..kalau kitorg buat gath...mesti buat "pot luck"
mmg best sgt2..tp x sempat nk ambik gmbr makanan
coz, dah lapar..jd terus terkam makanan jer....hehehheh

sampai umah kak inc dalam kol 4.30ptg,
konvoi ngan linda dr seremban, sbb dr kg
masa sampi diddy x sampai lagik
ader Arin, Wawa,kiera Apeng & Fazu....
Best sgt kali nie..
sbb semua geng2 Casa dtg hr nie....
kecuali kak sunt..rindunyer ngan kak Sunt
pasni...
Geng2 Casa..kita berkonvoi lak
ke Pasir Gudang 06-07/02/2010
Majlis Perkahwinan Diddy...
Makcik bas..jgn luper singgah ambik kitorg kat melaka yer..hehehheheh







Farish..cam biasa..
bila dah lama2 kat umah org..dia mulalah buat perangai...
x nak duduk dalam umah...
asyik nk keluar umah....
boring agaknyer tgk ummi bz ngan kengkawan..heheheheh









3 comments:

Wawa said...

lepas gakkk rindu kat akak n sumer... muah! tp skjap sgt gak rasa jumpa kak maya ritu.. x smpat gusip2, hehehe..

wahhh..bila masa lak farish main bola tu, kalo x leh juin skali, hehehehe...

time kasih bbnyk kat tuan umah makcik kantin skuarga yg sgt sporting...lenkali leh gather lg. hehehe...

chizel_yummy said...

kak maya,

apa emel akak..
aqua nak add akak ni..

-kalu x ai majuk kang-hahaha

ayah,ummi, farish said...

wawa...kan...tu ler..hajat di hati mmg nk duduk lama2..mmg planning nk singgah jumpa wan..tp nk wat camner..sian apeng

aqua..email akak..rumaiyah@utem.edu.my

Related Posts with Thumbnails