JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Tuesday, March 30, 2010

Thank, AYah.....dr Ummi & Farish




tima kasih dr kami ber2, sbb semalam ayah belikan kamera baru utk kami...
sebab munasabab dah lama x update blog sebb x der kamera...
kemera lama dah rosak...
nk harapkan hp..guna hp zaman batu...jd gmbr x cantik sgt .. (alasan sebenarnyer tu...hehehe)
jd banyak xtvt kitorg semua x der kenangan.
uumi dah cam meroyan jer bila kamera dah x der...
tu yg ayah kesian sgt kot...belikan jugak kamera utk kami...
wpun x secanggih mana..tp ttp dihargai oleh kami ber2...


tp ttp sedih ngan kamera lama tu..
sbb kamera tu lah yg byk ambik farish dr dia lahir smpi lah skrg...
dah hampir 10,000 keping gmbr yg di snap dr kamera tu
jd, ummi akan simpan sampai bila2...
utk dijadikan kenangan


nielah kamera yg akan di letakkan dalam muzium kat umah....hahahhah


nie lak gmbr pertama yg diambil dr kamera br..
biasalah, sapa lagi kalau x model kecik nie...
sibuk nk bergambar, sbb dah lama kot dia rasa ummi x ambik gmbr dia...
tu yg buat muka camtu ..

8 comments:

Marsha~ said...

olimpus mmg terbaik nyah... aku pernah pakai dulu, menyesal jual.. :( dslr yg ada skrg ni berat, tak terbawak.. :(

ayah,ummi, farish said...

betul tu...wpu harga murah..tp kualiti gmbr mmg cantik..boleh lah nyah dr takder...
tepu otak aku x der kamera nie...
akalu berjalan dlm handbag benda yg x pernah tinggal selain hp ilah kamera....

LiAnA said...

now ku pakai olympus FE290.. picas kat blog guna camera tu le.. sama umur dengan Aqil camera tu hihi..

tp saje gatal nk beli lain lak.. nk upgrade mpx kekdahnya gatall kekeke..
sbb yg sekrg ni 7.1mpx jer..

warung GAJAHPUTEH said...

ayahhhhh
ummiiiiiiiiii...
kak kiera nak gak kamera!!!!! ;p

chizel_yummy said...

kak maya aqua pun dlm perancangan nak beli camera....ok eh olympus???brape rm??target aqua rm500 ke bawah ke....x mampu ar nak beli memahal.....

ayah,ummi, farish said...

zaraa...tu ler...olympus nie mmg ader kualiti & tahan lama...
wpun harga murah...gmbr okey jer...hehehehh

ayah,ummi, farish said...

kiera.....x boleh..ayah farish belikan tuk ummi & payesh jer...aunty kiera belilah sendiri..hehehehheheh

ayah,ummi, farish said...

aqua..kamera nie murah jer...x sampai 500 pun..sbb sekrang tgh promosi....harga asal dalam 600.00 lebih...tp ader discount ,..dpt murah..nie yg the letaest utk 2010

Related Posts with Thumbnails