JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Sunday, November 9, 2008

Farish 2 bulan 08/11/2008

Sekejap jer farish dah 2 bulan.....uminyer pun dah start keje..... malasnya nak gi keje..sayang nk tinggalkan dia...;(
semalam...masa cukup dua bulan...dia demam...;(..sian dia....seba kena injection kot...tu yg demam tu...tp kejab jer...separuh hr jer..ptg dah ok balik..alhamdulllilah..wpun demam..tp x meragam..tido jer...
farish dah pandai senyum bila org agah dia...dan bila nak ambik gambar jer dah pandai pandang kemera..
sayang....
shamaya ~ 08/11/08

3 comments:

tira said...

kak maya!

Cumel nyer anak akak!

Congratulations to both of you!
Suka tengok mata anak akak yang bulat itew!

:D

take care kak!

Aiza Parman said...

hi maya

Senasib kita menunggu lama utk dpt seorang cahaya mata..salam perkenalan, nanti ku link blog mu to mine..(Nisda dari cariforum)

Liana Majid said...

hi maya.. kita senasib gak.. 4 tahun menunggu zuriat.. akhirnya dimakbulkan jugak.. kita geng kat 1st time mom..(zaara).. ku add link mu yer.. singgahlah ke blog ku yg tak seberapa tu hehehe

Related Posts with Thumbnails