JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Thursday, July 23, 2009

Ikan Bakar with diddy

Dah lama sgt rasanyer x update blog..sbb2 utama sebab bz ngan farish yg makin lasak...& dah start kelas balik...jd x sempat nk update selalu....
Sabtu lps kuar makan ikan bakar ngan Diddy & Abg Bad (manager diddy), kebetulan diorg dtg melake sbb hari Ahad diddy 'walk-a-mile' kat depan A'famosa.
jadi kitorg bawak lah diorg gi makan ikan bakar kat Restoran Terapung Ikan Bakar Umbai.
x banyak ambik gmbr sgt, sbb bz mengadap makanan..hehheheheh
Tp x dpt tgk diddy perform hari ahad sebab pagi2 dah kena gi shah Alam, sebab kelas start kol 8.30pg.
masa hari yg sama gak put3, geng Aril Lovers datang melake.jadi dah kebetulan datang tu...ajak dia sekali ikut kitorg gi makan, tp put3 & kawan2 malu2 kucen lak...jadi diorg gi makan dulu, sampai2 jer kat parking kete, diorg pun datang, jd sempat lah put3 bergambar ngan farish & diddy. x dpt jumpa diorg lama2, sebab perut dah lapar...nk makan dulu..
balik dr hantar diddy & abg Bad kat hotel, call put3, dia pulak kebetulan x tahu nk gi 7eleven..jd dah kebetulan dekat tu..terus kitorg bwk diorg gi 7E & sempat lah bergambr sekejap, sbb td masa jumpa kat ikan bakar , terlupa lak nk bergmbr.

Pada diddy, Abg Bad & Put3, maaf di atas layanan kami ber2 yg x seberapa....sebab kesuntukan masa sgt2 malam tu.

Put3, jgn menyelas dtg melake lg yer...lain kali kalau dtg..akak bawak jalan2 1 melake.

1 comment:

pu3 said...

heheheh okey jer kak maya...nnt mmg nak dtg lagikkk best la melakaa..lama dah tak gie melakaa

Related Posts with Thumbnails