JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Thursday, October 14, 2010

JOM AMALKAN ~ TIPS MELEMBUTKAN HATI ANAK2


Untuk amalan bagi Ibu bapa sila baca surah To Ha ayat 1 hingga 5 sebanyak 3x pada telinga anak semasa anak tidur. Lakukan 7 hari berturut-turut..Insya'Allah..anak akan lembut hati dan mendengar kata.

8 comments:

arisyanaziq said...

leh try buat nie...

Fieza79 said...

kena try ni..thanks maya...

e.l.i.s.s.m.i.e said...

mlm tadi nak try buat kat anak tapi mak tertido sebelum anak..hehehehe

A D I A said...

aku amalkan ni masa pregnant. ime tu kan aku kat spital. skrg baby dah keluar aku tak sempat lagi nak amalkan.

rynas said...

thanks for sharing

mahira oya said...

bagus nih..

Adlina Husaini said...

thanks for our info dear mommy ^_^

**sHiKinn** said...

terima kasih yer..sharing is caring..abang long sy skrg ni dah semakin nakal.boleh amalkan ayat ni nanti.

Related Posts with Thumbnails