JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Monday, October 4, 2010

Open House & Birthday party Farish

dah 1 week open house & birthday party nie maya buat...
tp br hari nie sempat nk buat entry
almaklumlah..bulan2 raya nie...mood makan kuih raya dah buat kita jadi malas nk buat entry

nie lah inviation card yg x seberapa...


goodies + duit raya utk bagi budak2 tecit yg dtg rumah....utk birthday party farish




 nie kali ke3 sambut birthday dia thn nie..birthday nie buat awal sikit sblm open house..
juz sambut ngan family & family mentua jer...
sbb kalau gabung ngan open house takut x terlayan & x sempat lak...jd kol 2.00ptg buat birthday farish dulu
kol3ptg - 10mlm br buat open hiuse..
tp x sempat nk ambik gmbr coz..terlampau bz melayan kengkawan yg ramai dtg hari tu

nielah dia birthday boy...


kek yg di sponsor oleh sister in law..

nie maya tepek sikit gmbr2 masa birthday farish...








nie ader lah sikit gmbr masa open house....nie pun cousin yg ambikkan...
makanan pun x sempat nk snap gmbr sebab..siap jer masak...
majlis dah nk start..
menu open house hr tu
a) Lemang 
b) rendang ayam cili padi
c) Kuah lodeh
d) Bihun goreng
e) kuih udang & rojak
f) Ketupat & kuah kacang
g)dan ader lah menu2 sampingan lain


mak mentua yg byk membantu


ayah & mak jugak di antara org kuat utk open house kali nie







tima kasih pada semua yg sudi dtg ke rumah kami....
Insya Allah..kalau ader rezeki..thn depan jemput lah dtg lagik


5 comments:

Fieza79 said...

meriah nya besday party + open house...sbb ada makanan raya..hehe

hepy besday buat farish..! moga membesar sbg anak yg soleh..

Reena Rayyan said...

Meriahnya birthday Farish...sorry Kak Maya kitaorg tak dapat datang open house kak Maya hari tu....was so exhausted after the kenduri then kena bawak my auntie jalan2 in kl and then kena send her to bus station back to singapore pulak....next time kita jumpa ya.. :))

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak...terima kasih invite awe tau..awe plak ada kerja kawin sedara kat merlimau dan sedara datang rumah plak...sorry tak dapat sama2 meriahkan majlis akak...

maslinamansor said...

happy birthday farish.

besar juga majlis rumah terbuka. meriah jer nampak

mahira oya said...

bestnya...
sgt meriah..
happy birthday cutie..nk cubit geram rasenya..

Related Posts with Thumbnails