JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Monday, October 25, 2010

Percubaan Pertama...gigil satu badan


nie lah benda yg buat x lena nk tido malam
maya nie x der basic langsung nk deco2 nie
buat kek tu reti ler
tp bila bab buat icing..mmg x tahu satu aper pun
tu yg jadi mkn x kenyang..tido x lena..gara2 nk buat cupcake nie
mmg dah lama sgt berminat nk buat nie
nk gi kelas x der kesemptan..
lagipun kelas nk belajar nie mahal2...
tp mampu ai nk gi..
jadi belajar jer lah sendiri2
decolah mana yg reti jer,,,
mmg x cantik pun...
tp okey lah..percubaan kali pertama..
kena belajar buat selalu..Insya Allah..boleh improve lagik


nie cupcake yg belum di decorate


nielah icing yg 1st time buat..
Alhamdulillah..jadi gak


nie lah cupcake pertama yg di decorate kan..tanpa kelas...tanpa buku..tanpa pengalaman...main hentam jer


nie yg ke-2..khas utk farish



inilah hasilnyer yg x seberapa....
boleh lah utk mkn diri sendiri, my hubby & anak kesayanganku..farish

7 comments:

Fieza79 said...

aduss manis nya cupcake tu..tak rasa pon dh tau..pandai la maya ni men try2 gitu je...

mahira oya said...

wah pandainya..cubaan pon mcm gempak..

firahadifa said...

owhhhhhh .. hebat2... cantiks la tue...

gewecun said...

pamdainya maya buat..cantekkkk

~La La~ said...

Kak Mayaaaa...ada bakat!!!
1st time leh gempak cmtu...
mmg yummylicious..!!
ada lagik hantar kat BDQ ek...hehehe
cantik sgt kek2 tu...

fazian.batrisyia said...

waaa...dah adv la umi...bagus2 teruskan..sy lum teringin nak wat cup cake...hb i tak minat...x de sokongan la gamaknya.

azura samsuddin said...

w/pun 1st time wat tetap hebat sbb wat sendiri dr zura ni yg xpenah langsung cuba hikhikhik

Related Posts with Thumbnails