JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Tuesday, July 20, 2010

budak kecik yg beria2 jer.....

nie lah keje budak kecik...x leh langsung nk bukak laptop depan dia...confirm dia berlari dulu...dia yg sibuk,....
mmg susah nk guna kalau dia ader depan mata..hbs semuanya di tekan...
mcm beria2 jer...
nnt ummi buatkan farish FB...leh nk online selalu yer..hehehheheheh

10 comments:

Fieza79 said...

ehh kecik2 dh pndai berlaptop bagai...bahaya ni..hehee..

sayangsayangibu said...

memang bebudak nih pantang kita lepa dia yg terjah dulu...

Wawa~* said...

abis ar akak pasni kna brebut lappy ngan farish lak... ahahaha.. bdk2 zaman skrng ni mmg bijak sungguh kan... :)

hrp farish cpat smbuh la hendaknye. aminnn...

Wawa~*
http://secretwhisper.net

BIONIC WOMEN said...

budak2 around this age memang suka kat lappy kot..anak kita pun suka sesangat..pantang tengok kita buka, dia dulu datang..
belikan dia yg mainan dia buang jer, ader gambar dia kata..huuhu

rynas said...

mmg budak2 suka betul dgn laptop pantang jer on mesti depa yg terjah dulu

AZLYA AZLIYATIE.......... said...

memang maya..anak aku pun sama...pantang org bukak laptop...cepat jer...

maslinamansor said...

jenuh la berebut dengan mamanya nak dapat guna notebook... :)

Marsha~ said...

belilah satu utk dia.. aku terpaksa bagi lappy rusak satu utk qila.. janji dia ada satu..

mahira oya said...

teror nmpknya dak nih..hehe

gewecun said...

farish dah ada FB..nanti add auntie ok..hihih

Related Posts with Thumbnails