JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Monday, July 12, 2010

Jom jalan2 ngan buggy

Sabtu leps...dah boring2 duduk rumah, ajak my hubby bawak farish gi jalan2
kebetulan adik ader kat rumah,jd kitrg decide nk gi hutan rekreasi..
nk bawak farish ronda2 naik basikal dia...
sampai kat sana dalam kol 5.30ptg
terbantut planning asal nk bawak farish jalan2 ngan basikal, sbb dah jumpa buggy...
kitorg x pernah try lagik....tu yg beria2 nk naik
seronok lah rasanyer...wpun lembam kemain...
farish sampai x nak balik...


gigih ummi isi form & bayar tiket utk naik buggy
farish yg x sabar2 nk bawak...mcm reti jer

posing dulu sblm start perjalanan...


tergelak2 kali pertama bawak buggy nie..mcm nk langgar pokok jer...hhahhaha





my hubby, seronok jer bawak sorang2


tukar driver pulak...alang lak yg bawak kami ber2...confirm susah nk bergerak..sbb penumpang berat..hehehehhe


farish duduk kat ayah dia pulak...

cool jer driver nie..


tukar lagik driver..skrg lak.ayah bawak kami ber2...mak lang naik sorang2

sempat berposing...

selamat sampai selepas 30minit mengembara dalam hutan


budak kecik yg x puas2 nk naik...sampai x nak balik









selain yg kecik...ader gak buggy yg besar..yg boleh bawak ramai2 sekali...



10 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

botanical garden kat mana ni??

ayah,ummi, farish said...

kat ayer keroh

Marsha~ said...

seronoknyeeee... aku nk bawak Qila dan ariqle nanti.....

maslinamansor said...

macam best jer...

Adlina Husaini said...

mak aii akak..best!!!!

nnt ina google and weekend ni pegi jejalan..insya allah ^_^

mahira oya said...

comeynya naik buggy..nk try la..

Wawa~* said...

bestnyer kakkk!! nnt saya g melaka kita g naik sesama ekkk... hihihi

nur_eimi said...

waa..best nyer naik buggy ni...nak naik gak

Imma said...

wah..menarik sesangat nii...kat Boatanical Garden mana ni..

Hmm..btw..salam semua kat sini..jemput singgah ke kedai saya..
http://babycool-one-stop.blogspot.com/
Banyak CD baby yang sangat comel dan menarik untuk dipilihh... :-)

Anna Da Lady said...

la..kat ayer keroh ke?ingat ke kat area kl ni..outrajaya ke?hehe..alamak, kempunanla nak merasa bawa buggy tu

Related Posts with Thumbnails