JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Thursday, July 8, 2010

Keputusan Giveaway Farish

seperti yg dijanjikan, skrg maya nk umumkan 5 org yg terpilih....
Tahniah pada yg berjaya..pd yg tak berjaya..Insya Allah, kalau maya buat giveaway jgn x join lak yerr...manalah tahu ader rezeki lain kali
Terima kasih pada semua yg sudi join giveaway nie...
rasa terharu sgt2 ader gak yg sudi nk join..
moga selepas nie, pada semua..yg dah follow..jengah2 ler selalu blog nie..moga dapat merapkan lagik silaturahim sesama kita.Insya Allah





10 comments:

gewecun said...

tahniah! kepada pemenang..nanti maya wat GA lagi akan gewe join lagi ya..hihi

ayah,ummi, farish said...

gewecun..ok...tak lama lagik mmg nk buat GA utk birthday farish pulak...join tau...mana tahu kali nie ader rezeki

Ummi Hanie said...

huhuhu alor ...
xmenang lg ... belom bernasib..
apepun thanx yer k.maya...
len kali wat GA lg bebanyak yer...
sy pun sdg dm planning ni ;)

eima said...

congrats yg menang ...

nur_eimi said...

alhamdulillah..xsangke leh menang..
terime kasih kak..

ni add nur ye..

nur imirah ishaimi,
no.9 jalan u5/1,seksyen u5,
Mah Sing Intergrated Industrial Park,
40150,Shah alam,
Selangor

wat la lagi..nnt nur join lg hehe..

Nini D.. said...

masyaAllah....teman ke yang bertuah tuh???...alhamdulillah....yeay!!...boleh g jenjalan kat Melaka!!! time kasih byk2 tuan tanah!!.. moga bertambah murah rezeki...

ni alamat teman...

emy shafinaz shahidan
119, jln tmn panglima 8
tmn panglima
34000 taiping
perak..

Kauthar said...

salam kak maya..

terkejut sangat ni..hari ni tak bukak blog lgsung..tup2 malam ni ada berita gembira :D terima kasih kak..n to farish yang mencabut undi

ni alamat saya ye


Kauthar A Rhaffor
822 Mk 5 Kubang Semang
14400 Bukit Mertajam
Pulau Pinang


thanks again!!!

azura samsuddin said...

tahniah kepada pemenang, terima kasih kepada maya sbb anjurkan contest ni...len kali buat lagi jemput kite yer =)

~~*Lady Salwa*~~ said...

Alhamdulillah, rezeki family nak cuti2 ke melaka... Mekacih ye tuan rumah...

Address rumah saya dah email ke email Maya tau. Dapat ke tak?

ummi sofiyyah said...

Salam maya,
sorry, baru dpt tau ummi menang, tu pun mamalyna yg kasi tau...alhamdulillahh..terima kasih yer..
alamat ummi dah emel ke rumaiyah@utem.edu.my

lain kali wat GA ummi join lagi..
tahniah juga buat pemenang bertuah yg lain...

Related Posts with Thumbnails