JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Tuesday, December 14, 2010

Hujung minggu...my cousin bertunang, emergency mandi air terjun & SDSI

Minggu nie aku sibuk sikit...mcm2 aktiviti...
Sabtu pagi....x der wat per2...duduk umah, kemas umah sementara tunggu my hubby keje
ptg barulah balik kg, sbb ader kenduri cousin bertunang

Ahad...
pagi2 dah siap2 nk gi menghantar sepupu tunang...
sepupu bertunang ngan org Lenggeng, N9
nk kata jauh...x lah jauh sgt kot...
tp sbb dah byk kali berhenti..alamaklumlah...kalau dah konvoi ramai2 nie, mesti terpisah2 punyer...
jadi hampir nk dekat 2 jam sampai br sampai
lps majlis pertunangan tu..kol 2ptg br selesai majlis


sempat berposing ngan farish sebelum gi menghantar..ms nie kat umah atuk


hantaran dr pihak kami

kami 3 beradik

Acik Idah tengah sarungkan cincin kat bakal menantu

nielah bakal isteri my cousin...

x sangka lak kat tempat tu, ruper2nyer dekat ngan Air Terjun Lenggeng..
jadi dah kecemasan...masing2 x tahu, jd x der lah bawak baju lebih..
yg paling kelakar..aku punyer excited nk mandi gak..baju tido aku jadikan baju untuk mandi..hahahahahha
bukannyer org tahu....baju tido ai cantik tau,..hehehhe
yg si farish, punyer x menyabar tgk air...atuknyer gi bukakkan baju...langsung x pakai2 apa2..juz pakai pampers saja...hehe..x per..namanyer mandi KECEMASAN...

nie baru betul mandi KECEMASAN..farish pakai pampers jer..hhahahah





OTW balik melaka sempat gak singgah CENDOL LEMAN DAWI...
tempat ni mmg femes gak kat area seremban....korang semua confirm tahu tempat nie...
tempat nie yg boleh TAMBAH cendol, santan & air gula semuanyer FREE
Air Barli Pun FREE..
tp kat sini kena gi awal..kalau x hbs....
masa sampai tu..punyer lah ramai org...sampai time aku nk order jer...
juz dpt 2 mangkuk jer..
jadiler dr kempunan x dpt...



Sampai melaka...sempat gak kami semua singgah  "SATU DAERRAH SATU INDUSTRI"
mmg event nie every year ader kat melaka...
mmg best...
1 hari kita leh sampai semua 14 buah negeri kat Malaysia
kita boleh beli mcm2 produk2 seluruh negeri & dpt makan semua mkn seluruh neger yg ader
sbbkan dah sampai amsa tu dah nk hbs..
byk gerai2 yg dah tutup
jd, dpt gak Merasa SATAY TULANG makanan dr booth N9
satay tulang nie sebenarnyer bukan dr tulang lembu..tp tulang2 ayam di buat satay
x sempat nk snap gmbr, sbb dah lapr..hehheheh











3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

bestnya air terjun..lama tak mandi ..

Anna Da Lady said...

memang bila berkonvoi ramai2 best..but then, disadv nya, selalu delay :)

mazz said...

dah nak kawen kan si amer tu...
dulu-dulu kocik je budak tu...
bestnya dpt pi ramai-ramai.....

Related Posts with Thumbnails