JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Wednesday, December 8, 2010

UiTM Dihatiku.......konvokesyen 02122010

Br sempat nk buat enty setelah sekian lama..
nie pun juz nk sharing gmbr2 jer...
sbb sekrang tgh bz ngan gaji bulan 12...almaklumler..
bulan nie gaji awal...

nie gmbr2 masa ambik jubah...sempat gaklah berposing, sbb tahu nnt kalau hari konvo mesti x sempat sebab aku konvo kena seisi petang
jadi mesti rushing nk balik melaka

wif my best friend...dr 1st semester bersama..sampailah kami ber2 konvo pun bersama...



nie barulah gmbr hari kejadian..02/12/2010


kami 4 sekawan..yg lain2 x jumpa sbb dah terlampau ramai & ader gak yg seisi pagi







inilah 2 sumber kekuatan aku selama aku study nie


mak & ayah...sumber inspirasiku


mak & bapa mentuaku,....

adik beradikku...sorang x der masa nie...ader exam SPM

TERIMA KASIH SEMUA





8 comments:

~Miss Sukasih~ said...

Tahniah kak..kakak nieyla pun konvo jgk..die 30112010..sesi pagi..=)

Marsha~ said...

congrats Maya! im so proud of u bebeh.....

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

tahniah maya... saya tunggu lagik 2 tahun kot.. huhuhuh

e.l.i.s.s.m.i.e said...

congrats Maya!amik akaun yer :) lepas ni boleh laa sambung degree plak yer:) eliss bila laa nak sambung lagi ni..sumber kekuatan dah ada, tapi terlebih vitamin M dalam diri :p

LyNn HaMzAh said...

tahniah...berbaloi betul belajar bila semua ahli keluarga datang waktu konvo...tahniah sekali lagi dari lynn...

oya said...

sume merah

Fieza79 said...

sonok nampak maya...tahniah sekali lg...berbaloi la selama ni kan...
moga terus sukses lps ni...

firahadifa said...

congrates dearrrr

Related Posts with Thumbnails