JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Tuesday, June 8, 2010

saat2 getir seorg lelaki....hehehhehehh





tajuk cam gempak jer kan..hehhehehe
entry semalam kan ader cita pasal adik bongsu a.k.a pak su kepada farish
berkhatan ahad lepas kat sekolah dia..
sbbkan dia sorang jer adik lelaki dlm family & bongsu lak tu..
tu yg teruja sgt nk tgk dia berkhatan..
pagi2 lagik adik dah gi sekolah sbb diorg kena berkumpul dalam kol 7.30pg
tp kami semua x gi lah dulu, sbb farish x bangun lagik
ayah & mak jer yg gi dulu

dalam kol 10.30pg br ummi, farish & alang gi sekolah tgk adik..
ingatkan masa kitorg sampai tu, adik dah berkhatan dah..ruper2nyer dia turn no.4

sementara tunggu adik tu..aper lagik, farish ambik lah kesempatan berlegar2
satu sekolah...dia bukannyer boleh lepas,,,confirm berlari2...


farish sempat mengurat awek masa tunggu paksu dia berkhatan....heheheh
detik2 cemas sebelum berkhatan,..sampai takat nie jer leh ambik gmbr..
perempuan dilarang masuk..ahahahahah




lega....berakhir jugak penantian yg ditunggu2...:)


muker sedih adik kesayangangku lps berkhatan...
alah sehari dua jer ..pastu..start lah balik jd hero dia tu


5 comments:

Fieza79 said...

muka nampak rileks je..cam dh ready btol kan?

ayah,ummi, farish said...

fieza..a'ah...dia kemain x sbr lagik masa tu nk berkhatan...asyik tanya kat mak..bila turn adik nk sampai nie

maslinamansor said...

aik... demam ker?

rynas said...

huh dh jadi lelaki sejati dah hehheheh

ASaDa RyutaRo said...

cool je muka dia.. ala.. berkhatan skrg ni tak sakit cam orang dulu2..

mmg tak rasa apa dah..

tapi best menyakat diorang. hahaha

Related Posts with Thumbnails