JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Wednesday, June 2, 2010

sp tahu..buat report dulu ker??atau tanya dulu???

adik td ader mention yg org ader kacau2 dia
sms kat dia..maki dia mcm2, & ugut dia macam2
yg paling geram sekali, siap mention nama maya lak tu..
suiap ckp tahu kat mana maya duduk, tahu sp nama penuh...
dia kata, dia dpt no hp adik pun maya yg bagik
bila pulak adiknyer kawan nk call kat hp maya lak....

tu yg nk tanya pendapat sesapa yg tahu..
nk terus buat report polis dulu ker???
atau nk gi maxis centre nk mintak dorang bgutau sapa owner no  hp tu

dah banyak kali maya call, tp dia x angkat2 pulak
ader ke patut tindakan yg maya buat nie
seb baik adik duduk ngan family..kalau x lagik risau

12 comments:

Kauthar said...

uihh..risau la kak maya macam tu..saya tk pandai sangat hal2 cmni..kalau dah teruk sangat buat report polis je la..zaman sekarang ni macam2 orang ada kan?

ayah,ummi, farish said...

tu ler...takut ..org zaman sekrg nie semua berani2

maslinamansor said...

maki tentang apa?

Kalu dah keterlauan, memang patut report polis

noor afzan said...

x penah lah ada experience camtu..
ermm..tapi kalu saya, saya report je polis.

mama zharfan said...

salam ziarah...me blogwalking :)

Adlina Husaini said...

gi check siapa caller tu
then bawa id dia pegi wat report
better mencegah daripada jadi apa2 baru nak ambik tindakan

rynas said...

ehhmm..kalau agak-agak boleh membahayakan nyawa baik report polis dulu then g maxis/celcom centre check siapa yg hantar sms tuh

Fieza79 said...

tu la rasa if sgt membahayakan lebey baik wt report je..

aiDieNa said...

Kalau saya.. check no. kat center dulu.. pastikan sapa si pengacau misteri itu.. (maner tau kot² kawan² saja² nak gurau kasar) Then only saya report polis.. kalau memang si pengacau tidak dikenali..

firahadifa said...

better gi maxis dulu , investigate dulu .. yela.. takut kerja budak2 nakal...

kalau da ke polis.. hrmm panjang cerita..

~La La~ said...

lala rasa better g maxis dulu tgk siapa owner nya...pastu call blk n mtak jgn ganggu kalu tak report polis..tgk cmner reaksi dia...
takder keje lain gaknyer org tu ye?

buyat(bebola tomato) said...

buat dua2....

Related Posts with Thumbnails