JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Tuesday, June 1, 2010

jom gi pancing ikan.....




entry semalam ader cita pasal kami 1 family gi memancing ikan kat kolam ikan atuk kat kg...
hr nie baru nk upload gmbr...tp x byk sgt, sbb sekejap jer kat kolam ikan tu..
x larat nk mengejar farish

depan nie lah lokasi yg kitorg nk gi memancing



fist time tgk my hubby memancing sejak kawin..heheheheh...setia lah tu menunggu smpi ke ptg..padahal dia nie buka suker sgt gi memancing..hr tu ader lak jugak luck dia dpt ikan wpun sekor..heheheh


budak kecik yg asyik merayau..x reti duduk diam...tu yg ummi kejap jer tgk dorang memancing...takut dia lak yg masuk kolam tu



ikan pertama kami

duduk kejap..dah letih berjalan

17 comments:

Fieza79 said...

leka memancing...bosan tak?? eheh
skali skala pe slh nye layan skjp best gak kan? pastu msk pa ikan tuh??

maslinamansor said...

hubby saya pun suka memancing. Tapi yang tak syok nya bila dia syok2 memancing, kita yang kena bergelut dengan anak sesorang... hehehe.

Tak dak feel..

LyNn HaMzAh said...

wah...aktiviti yg menarik...tp lynn x minat memancing la...

aiDieNa said...

Wahhh.. seronoknyer memancing.. banyak dapat ikan??

ayah,ummi, farish said...

fieza79: maya bab2 nk kena tunggu nie mmg bosan..tu yg x suker sgt tu..hehehehh..
x pat byk pun...buat masak lemak cili padi

ayah,ummi, farish said...

maslinamansor:hubby maya x suker...hr tu, sbb adik2 semua dah planning..tu yg dia follow jer tu

ayah,ummi, farish said...

lynn:samalah...akk pun x suker..hehhehe..sbb boring nk menunggu

ayah,ummi, farish said...

aidena:x byk sgt....esoknyer tu, mak gi pasar, tmbh sikit lagik ikan..hehehe

Kauthar said...

comelnya farish menunggu abah memancing..sabar jee :D

firahadifa said...

hehe.. farrihin pon sama .. sampai nk terjun kolam , tu yg malas kalau nak bawa dia pi memancing tu..

Adlina Husaini said...

farihin mesti excited tgk air =D

ayah,ummi, farish said...

kauhtar..tu kejap jer dia baik...pastu merayau balik

ayah,ummi, farish said...

firahadifa...budak2 lelaki nie mmg susah nk duduk diam ekk

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

hohohho tak dpt ikan duyung kah..... :P hihihihi

sayangsayangibu said...

enpakwe tak suka mancing akak suka...sangat suka
best part dapat ikan...

aZuRa AhMaD said...

hi akak...bznya memancing..farish pon suka ja tgk...

rynas said...

wah bestnya mancing..tambah2 plak bila dpt ikan..masak apa ikan2 tuh?

Related Posts with Thumbnails