JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Wednesday, August 25, 2010

Buka Pose @ Mcd

semlam my hubby ajak buka pose kat Mcd...
agaknyer dah jemu kot buka pose mkn nasik jer..
tu yg nk gi ubah selera mkn fast food lak
mula2 planning nk gak gi cari steamboat...sbb dr hr isnin ;agik mmg nk mkn sangat2..
tp kedai yg ader kat area ayer keroh tu, tutup lak...
jadi last choice..kitorg gi jer lah Mcd sbb masa tu dah nk pukul 7.00 mlm..
kalau cr kedai mkn lain, confirm penuh & mesti lambat dpt makanan


nie jer makanan yg kami order....nampak jer sikit..tp semua large tu..hahhahahah

GCB untuk ummi...
sedap betul burger br nie...
mahal hrga dia, tp rasa dia mmg berbaloi2

biasalah kalau big mac nie...
dah tentulah ayah farish punyer...
kemain peberet ngan big mac nie
nie budak tecit punyer...
bukan dia mkn pun yg lain tu,
dia nk mainan & mkn kentang goreng jer
yg lain ummi & ayah tukang hbskan
budak tecit yg dah mkn dulu sblm time buka pose
betul2 menguji iman kitorg yg tengah menunggu time berbuka masa tu

3 comments:

Fieza79 said...

fieza tk sempat lg berbuka kat luar...sedap arr mekdi...

AZLYA AZLIYATIE.......... said...

memang ler yg kenit mkn dulu....diaorg mesti tak sabar..

mahira oya said...

teringin mcD..

Related Posts with Thumbnails