JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Friday, August 13, 2010

Philea Resort & Spa with Diddy & Abg Bad

Kebetulan semalam Diddy & Abd Bad ader Majlis berbuka Puasa bersama anak yatim, jadi dpt lah jumpa dia sekejap
ingat nk bersahur mkn asam pedas melaka, tp masing2 dah kenyang masa buka pose..jd kitorgt decide gi minum2 jer lah kat Subaidah...
dah nk dekat 12.00mlm.kitorg pun balik...sebelum balik tu sempat ikut dorang gi tgk Hotel tempat yg dorang duduk tu...
hotel nie mmg baru sgt2...br 2 bulan bukak kat melaka...
nie lah satu-satunyer hotel 6 star yg ader kat melaka...setiap hr akan lalu depan hotel nie kalau nk gi keje...selalu ckp dalam hati..bilalah aku nk masuk hotel mahal nie...mmg rasa x mampu kalau nk menginap kat sini...bila abg bad ajak kitorg gi jalan2 kat dalm hotel nie....aper lagik..peluang keemasan yg tak boleh di tolak..heheheheheh.....nie link hotel tu http://www.phileahotel.com/ ....mmg gempak tgk hotel nie yg semuanyer berunsurkan kayu.,,,
serta serbi kayu..dinding kayu, lantai kayu...kipas angin kayu...cotton bud pun  kayu...hehehe
jom layan gmbr2 hotel yg cantik nie...waktu mlm dah cantik..siang lagik lah cantik ekk....







adik ai yg sempat berposing ala2 model..hheheheh

budak kecik yg x reti nk tido wpun dah tengah mlm....





20 comments:

firahadifa said...

wahhhhhhhhhhhhhh.. menarik sungguh resort nie!!

suke nengok design kayu dia..macam di far far away land..

ayah,ummi, farish said...

fira:mmg cantik & tenang kalau stay kat sini....indah, cantik, ngan bunyi air tejun...mmg best

LyNn HaMzAh said...

perghhh...
memang cantik arr hotel nie...
agak2 brp rm la satu malam ek...

ayah,ummi, farish said...

lyn...paling murah 780.00 semalam

Adlina Husaini said...

wow wee mahal siot..tak de la bajet sampai byk tu nak duk hotel semata-mata hihihi..

tapi cantik lah tgk pic2 tu kan..worth dengan apa yg dibayar..

btw, wantan goreng tu memang sedap.nanti kalau dah masak, boleh la review kat sini ^_^

ayah,ummi, farish said...
This comment has been removed by the author.
~La La~ said...

eee...bestnyer kakkkk..!!!!!
bila nk honeymoon kat sini...
tp harga tak menahan...

Ena said...

wahhhhhh... cantiknyaaaa... bestnyerrr.. bila dapat jejak ke situ kan!.. syok gak ada owang leh abak jalan2 kat situ.. ;D

Fieza79 said...

eee syoknya tgk tmpt tu...mmg menarik dn unik dia punya bilik best la...

maslinamansor said...

Cantiknya bilik kat resort nie...

Sesuai sangat bagi sapa yang nak p honeymoon...

Marsha~ said...

mahal kan nyah??? tp kalau ada duit pun aku tak gi kot... gila ko.. blakang opis je.. terbau2 bau kaklong pulak bila malam menjelang... wakakakaka

Atia Adina said...

cantikkkkk la...cam kat oversea..teringin nak gi

Kauthar said...

shantekknyaa resort..bestlah!!Saya pun suka diddy..dia nampak humble :D

mahira oya said...

tgk resort nih cam best sgt..
nk pegi jugak...
ade diddy ek..uncle sy tuh..haha..

ayah,ummi, farish said...

ADLINA: TU LER..KALAU MAYA PUN X KAN HBSKAN DUIT NK BAYAR HOTEL MAHAL CAMNIE..X BERBALOI-BALOI..HEHEHEHH

ayah,ummi, farish said...

lala:meh2...sesekali honeymoon aper salahnyer

Wawa~* said...

bestnyer kalo dpt dok sini... mimpi jer lah saya, lol

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak. member awe ada keje kat sini

cik orenlili said...

salam adik farish yang comel,

aunty nak tanya kat mana resort philea ni ek?

salam ramadhan buat farish & family.

regards,
aunty liyana

Anonymous said...

lepas exit tol air keroh

Related Posts with Thumbnails