JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Tuesday, August 3, 2010

Jalan2 @ Zoo Melaka

nie lah muka budak kecik yg masuk2 zoo jer dah takut
mmg dah lama dah planning nk bawak Farish gi Zoo, sejak dr lahir sampai dah besar panjang x bawak dia gi Zoo lagik...
masa kecik2 dulu kalau bawak bukan farish yg tgk binatang2 dalam zoo tu nanti, ummi & ayah dia jer yg excited...almaklumlah..dia kecik lagik, bukan faham aper2 pun...
bila dah besar nie kitorg dah lama planning nk bawak..tp bila weekend jer..mesti mcm2 hal yg ader...
Sabtu lps...pagi2 terus jer planning ngan ayah dia nk bawak farish gi zoo...
x tahu nk tulis aper...layan ler gmbr2 yg x seberapa nie..hehheheh..tetiba lak skema gaban ayat ummi nie...hehheheh
jom layaz...zassssssssssssssssssssssss


kami sekeluarga



berani dalam takut nk ambik gmbr ngan binatang nie..hehhehehh


budak tecit yg x reti nk duduk diam...mengah kitorg semua nk kejar dia




farish ngan ummi

farish ngan ayah

farish ngan gajah..kotor betul badan gajah tu

berehat sebentar....penat betul jalan 1 zoo nie...kemain besar lagik

budak tecit yg kepenatan



kebetulan hr yg sama....bersebelahan ngan zoo tu ader SUARASA TV9...kami pun pegi lah menyinggah
tp x best pun..x der aper pun..dah lah panas sgt2 hr tu..sakit kepla dibuatnyer

SUARASA TV9

my cousin with Aziz Desa


last sekali bila dah lapar.....
aper lagik..mkn time
mmg dah siap masak2 kat umah...kitrog planning hbs jer gi jalan2..
nk lepak2 makan kat Hutan Rekreasi yg berdepan jer ngan zoo tu



14 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak...awe prgi gak sua rasa, ari ahad pukul 11 pagi....kite ni nama je satu negeri tapi tak pernah jumpa kak ek...hehe

maslinamansor said...

teringin juga nak bawa danish pergi zoo... tapi bila tah...

ayah,ummi, farish said...

hawa..tu ler...calling2 ler akk..kalau free leh jumpa....x gi ker jom heboh weekend nie...dah dekat ngan umah akk tu

ayah,ummi, farish said...

maslina:maya camtu ler..berkira2 nk bawak..bila planning beria2 mesti x jadi..tu yg hr tu,..terus gi jer

Intan Inn said...

erm cantik boder tue gambar sangat comel...erm mesti dia seronok dapat pg zoo tapi kesiankan panas

Nur Hawa Mohd Zin said...

InsyaAllah..sebab umah nenek awe kat kg paya rumput tu...akak du krubong ke rumbia?

ayah,ummi, farish said...

intan:tu ler..seb baik nk mengamuk masa panas2..
hawa:dah dekat sangat tu..akk kat taman paya rumpt permai...betul2 kat kg paya rumput tu

Adlina Husaini said...

bestnya bawa anak menjelajah. aktiviti mcm ni sgt best kan..

*berazam tak nak jadikan xtvt menjelajah shopping complex as kebiasaan di hujung minggu hihi

ayah,ummi, farish said...

adlina:tu ler...kalau sekala bawak ank gi jalan2 nie...best sgt2...memori yg indah gitew..hehhe

Ena said...

cantik la picture..
Puas hati dapat jalan2 kan!

tapi,
lama dah tak p zoo.. huhu

Fieza79 said...

nampak nya ayah dgn mak dh lebih gumbira ni...

sempat lg singgah suarasa ehh...ari tu da planing nk pegi gak suarasa kat situ last2 tak jadik..!

mahira oya said...

comel...bape hinggit masuk zoo ek..lame x g dh

~~*Lady Salwa*~~ said...

Dah pernah sampai gak zoo melaka... hehe.

Anak saya cukup eksited kalau bawak pergi zoo.

Bestnya berkelah ye. dah lama tak berkelah... Kat melaka apa lagi ye tempat perkelahan yg best selain pantai??

zurazari said...

hehehe... ummi n ayah jer nampak happy... farish da penat explore aper yg ader.. sure besh kan.. hehehe=) since kawen tak penah jln2 ngn hubby.. asik kena tinggal jer=( sades tol!!

Related Posts with Thumbnails