JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Wednesday, May 19, 2010

buah hati ummi......cepat sembuh yer sayang

hr nie ummi kena gi keje gak, 
sbb cuti dah x banyak yg tinggal
pagi tadi masa nk gi kerja..
check gak suhu badan dia
still demam lagik
kebetulan dia dah bangun awal 
ummi bg ubat demam & mandikan dia, biar suhu badan dia turun sikit
kat ofis nie, hati risau sgt2..fikirkan dia
tp demam dia ader lah kurang sikit dr semalam
harap2 dia x lah meragam kat umah bb sitter dia nanti
Farish....anak yg baik kan....
jgn meragam & nangis hr nie yer sayang...
Ummi & ayah sayang sgt2 kat Farish....
cepat sembuh yer sayang.....


10 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

demam lagi kak...sian plak...tabah kak ek..akak tau dulu waktu kecik awe tak pernah skt tau..even demam, tp dah besar ni selalu plak g doc...heheh..so hope anak akak akan sehat2 je pasni..

mummy_ayu said...

demam lagi..sian dia..semoga cepat sembuh ye sayang..sian mummy nak keja risau..

Marsha~ said...

ape kata kau bwk farish gi berurut nyah.. takut ade yg terseliuh ke... budak ni kalau demam, mesti ade sumthing wrong kat badan dia.. jgn dibiarkan.. kau bwk gi urut utk org yg tau urut2 baby.. jgn gi hantau kat rumah urut lak tau.. :P

sayangsayangibu said...

semoga cepat sembuh ya farish

A D I A said...

ala ciannya farish comeyy, budak2 kalau demam manaja lebih skit kan. harap farish cepat sihat. *hugs*

ayah,ummi, farish said...

hawa.....tq...hawa...tu ler...mak mana yg nk tgk anak tak sihat...susah sgt hati..lagi2 k kena tinggalkan kat org...

ayah,ummi, farish said...

mummy_ayu
tu ler..still demam lagik..tp x seteruk sblm nie....

ayah,ummi, farish said...

marsha...nyah..nk berurut kat mna???ko tahu ker????bg tau aku..leh aku gi..umah urut utk org besar aku tahu ler...hahhahah

ayah,ummi, farish said...

sayangibu..tima kasih ;)

ayah,ummi, farish said...

adia..tu ler...budak2 kalau demam..dia kalau boleh nk melekat kat ummi dia 24jam.....

Related Posts with Thumbnails