JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Thursday, May 20, 2010

jom buat tag.....

tima kasih fiq..sbb tag maya...
berasap gak kepala nk kena jawap soalan cepumas nie..hehheheh..
aku ku cuba jawap sebaik mungkin...hahahahha....



1). Apa yang anda akan buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?

'- jom kita tikam dia balik....hahaha,...kalau x dpt tikam dia...kita tumbuk jer dia...kejamnyer aku...hahhah

2). 6 orang di hati anda?
 - dah semestinya buah hati ummi, farish, my lovely , hubby, mak, ayah, adik beradik, MIL & FIL..alamak terlebih sorang pulak..sory

3). Anda rasa anda comel?

- comel ker????x tau ler nk ckp..kang ckp comel ..org kata perasan

4). Single or taken?

- dah kawin dah, anak sorang, suami sorang


5). Blog yang anda suka?

- dah semestinyer  blogku


6). Adakah bilik anda kemas setiap hari?

=- kemas gak, sbb x tido dlm bilik sgt

7) Lagu terakhir yang anda dengar?

- pg tadi dalam kete lagu aizat kat ERA..lagu silangkata


8). Last text message?

- aper ekkk??????hilang ingatan jap

9). Last phone call?

- ayah br jer call kejap dr kg
10). Hari terakhir anda menangis?

- x ingat pulak

11). List lima color favorite anda?

- hitam, putih, oren & merah

12). Orang terakhir anda ber-YM?

- dah der, kalau kat fb, br kejap td ngan kawn ofis

13). Game paling anda suka?

-farmville

14). Adakah anda peminat MCR?

- saper lah dia tu???????

15). Apa perasaan anda jawab tag ni?

- dgn penuh semangat...ye ker????hehehehehh

16). Anda rasa tag ini best?

- best sgt2...hilangkan boring, pastu boleh eratkan silaturahim & tambahkan lagik posting dalam blog....


Tag lagi 10 orang - ai terlebih sorang..heheheh ( wajib buat tau..kalau tak ai denda uols..hahhahah..ugutan nie)

mummyayu
damiaqish
elissmie
firahadifa
kurtly
aishah
adia
sayangsayangibu
marsha
kamsiah
ummi-hanie

12 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

me pun terkena ka..adoi hai..makin byk hutang tag :P

Marsha~ said...

aisehmen.. kena denda tuuu kalau tak buat... award kau pun aku blom buat lg nyah

Ummi Hanie said...

salam , hi kak maya..

owh Hanie kena tag yer..
ok akan buat nnti bile kelapangan..
thanx 4 remembering me..:)

firahadifa said...

haik... kite pon kena?? #%$#&^*O*(

patut arr tadi rase macam nk click jer kat entry nie.. huhu

ayah,ummi, farish said...

uiks..apsal aku x pat baca semua komen kat sini?????

Kamsiah said...

ok..dah copy soklan dh..sfree nnt saya jwb

Kauthar said...

kak maya..saya dah buat dgn bersemangat sekali..kuinkuingkuing

ayah,ummi, farish said...

elissmie...kena cepat tau byr hutang...nanti ahlong marah...hahhahah

ayah,ummi, farish said...

marsha..aku tahu lah ko bz, nyah.....kena buat gak..kalau tak aku bom crim

ayah,ummi, farish said...

kauthar...tq....

ayah,ummi, farish said...

kamsiah..tima kasih

Ummi Hanie said...

k.Maya , sy dah jawab yeee...

meh le tgk sini ;

http://ummi-hanie.blogspot.com/2010/08/tag-soalan-cepumas.html

Related Posts with Thumbnails