JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Thursday, May 13, 2010

watermark free by elissmie

nk watermark free......



ok syarat die sonang jer:-



1. Mestilah seorang Follower belog elissmie.com . Kalau bukan follower tidak layak untuk mendapatkan Watermark FREE ini. Kalo nak jugak, terpaksa lah jadi follower seumur hidup.hahahaha.

dah lama dah foloow..hehehheheh



2. Buat satu entri yang bertajuk "Saya Mahu Watermark FREE dari elissmie.com "



dah buat dah...


3. Nyatakan nama belog , warna dan font yang anda inginkan pada Watermark FREE anda tu.Terhad kepada 2 font sahaja.Font pada Nama belog dan Copyright Reserved © tu.





nama belog : afishamaya
warna & font : x kisah,...


4. Jangan lupa masukkan LINK-LINK berikut di dalam entri anda:



http://www.elissmie.com/2010/05/siapa-mahu-watermark-free.html



http://elissmiejunior.blogspot.com/



http://mieeliss.blogspot.com/



http://akulahbathroomblogger.blogspot.com/






5. Tinggalkan permalink pada comment box entry ini lah.



ok..maya tinggalkan skrg jugak


6. First Come First Serve.Bagi aku masa 2-3 hari bekerja yer untuk siapkan ok.Dan jangan lupa tinggalkan sekali alamat email anda yer untuk dihubungi.



tima kasih banyak2..jasamu ku kenang...i lap u..hehheh

3 comments:

e.l.i.s.s.m.i.e said...

email nyer mana? nak hantar dah ni :)

ayah,ummi, farish said...

heheh..lupa lak...rumaiyah@utem.edu.my

A D I A said...

watermark tu apa?

Related Posts with Thumbnails