JOM RAMAI2 FOLLOW....

Ads

Cerita keluarga kami....

My photo
kami sebuah keluarga yg bahagia sangat terutama dengan kehadiran Buah Hati kami yg kami tunggu selama ini.. Harapan Ayah & Ummi..moga Farish jadi anak yg berguna & berjaya di masa hadapan..& menjadi Anak yg Soleh..Insya Allah.

Wednesday, May 19, 2010

nak tambah trafik ngan cepat....mari2..info berguna nie

Berdasarkan kepada keadaan saya ni, sebenarnya saya bukannya pakar sangat mengenai trafik ni. Tip ni saya perolehi daripada orang lain jugak ala... macam tag tu hehe.. Terus pada matlamat sebenar post ni.. post ni saya tengok macam mlm lak hehe... sebenarnya saya dapat ni dari matdin Memang bagus idea macam ni hehe...




Mari baca cara-caranya:



1. Tulis posting artikel seperti posting ini, atau copy-paste artikel ini.

Kemudian beri tajuk yg menarik.

2. Anda hanya cuma meletakkan Link URL di bawah ini

untuk artikel yang anda tuliskan dalam blog / web anda 


PERATURAN

1. Sebelum anda meletakkan web-web di atas di komuniti Link URL ke posting web / blog anda, sila hapuskan link nombor 1.

Selepas itu pindahkan Link no.2 menjadi no.1,

yang No.3 jadi No.2,

yang No.4 jadi No.3

dan seterusnya.

Setelah itu masukkan link anda di urutan bawah (No.15).

1. tintalughahwi
2. igauan
3. ad-dai'
4. kak ngah
5. zilhan
6. LYAfrina
7. download MP3 Percuma
8. http://simiey.blogspot.com/
9. cara hidup baru ABAD 21
10.bbila aku menulis blog
11.Apek punya Blog
12.My Big family & Friend
13.ABCMilo
14.Matdin
15. farish cute

2. Ingat! Jangan Ubah urutan daftar link itu.Jika setiap blogger mengikuti formula tersebut, maka bakal menghasilkan backlink seperti berikut:


Bila posisi anda pada no.15, jumlah backlink = 1

Posisi no.14, Jumlah backlink = 5

Posisi no.13, Jumlah backlink = 25

Posisi no.12, Jumlah backlink = 125

Posisi no.11, Jumlah backlink = 625

Posisi no.10, Jumlah backlink = 3,125

Posisi no.9, Jumlah backlink = 15,625

Posisi no.8, Jumlah backlink = 78,125

Posisi no.7, Jumlah backlink = 390,625

Posisi no.6, Jumlah backlink = 1,953,125

Posisi no.5, Jumlah backlink = 9,765,625

Posisi no.4, Jumlah backlink = 48,828,125

Posisi no.3, Jumlah backlink = 244,140,625

Posisi no.2, Jumlah backlink = 1,220,703,125

Posisi no.1, Jumlah backlink = 6,103,515,625



Kita sama-sama cuba jaya okk....

Selamat mencuba!!!



yeeehaaaaaaa~~~~~

6 comments:

Kamsiah said...

huhu mcm MLM la pulak...tolak2 naik keatas...

ayah,ummi, farish said...

kamsiah..tu ler..kelakar jer ekk..hehhehe

Ummi Hanie said...

hmm..menarik gak ni..cuma masa je agak singkat dan modem sy ni brmasalah kot! asik d/connected je..sakit jiwa tau..huhu

ayah,ummi, farish said...

hanie...x per..kalau line dah oke..leh cuba

[-suziey-] said...

umangaih..ni mcm skim cepat kaya tu..sistem piramid..ekeke:D

hai salam ziarah..

chekna said...

ni sistem cepat kaya ke ape nih??

Related Posts with Thumbnails